Vrouwencirkel Voor Hoogbegaafde Moeders

Je komt binnen en er staat warme thee voor je klaar, chocola, noten, vers fruit. Een vaste groep hoogbegaafde vrouwen gaat voor een jaar met elkaar in verbinding. Maandelijks komen we samen. We beginnen de avond casual met een kop thee, daarna openen we de cirkel en luisteren in stilte naar elkaar. Er is ruimte voor iedereen. We delen wat in ons leeft. Van wat we meemaken met onze kinderen, tot ons ondernemerschap, being multipassionate, onze eigen hoogbegaafdheid. Alles is welkom, we zijn een warme, veilige groep. In herkenning vinden we ontspanning, in samenzijn worden we gezien. Zodat we aan het eind van de avond gehoord en gevoed, terugkeren naar ons gezin.
De cirkel is opgedragen aan Hedy Lamarr; Hollywood actrice, moeder & miskend uitvindster. Inmiddels wordt zij erkend als grondlegger van WiFi & Bluetooth technologie.

Geef je nu op voor de Vrouwencirkel van schooljaar 2021/2022! Vanwege Covid 19, wordt dit een online cirkel. We treffen elkaar op donderdagavonden van 19:30 – 21:30. Inloop 19:00! Er is nooit overlap met de schoolvakanties. Er zijn maximaal 15 plekken, zodat voor iedereen ruimte is om te delen en de avonden intiem blijven. Het zijn 10 donderdagavonden  + 1 reserve: week 35, 39, 43, 47, 51, 3, 6, 10, 14, 20, 24. Voor €150,- neem je deel aan het hele jaar.

PS misschien is dit ook iets voor je?

Vrouwencirkel voor hoogbegaafde moeders; zo staat het er. De cirkel is regenboog-inclusief! Online, dus toegankelijk! Ben je moeder door adoptie, pleegmoeder, dan ben je moeder. Identificeer je je als gender fluïde/gender queer/ non-binair / trans / ? en vraag je je af of een Vrouwencirkel wel bij je past? Neem gerust even contact op! Tot slot; je hoeft geen IQ testrapport in te leveren, als je hier bent omdat je hb’ers in huis hebt en je jezelf erin herkent dan ben je welkom!