Peach and Gray Watercolor Background Instagram Post

Afspraak Maken

Voor Empathie, Coaching,
Mediation Of Training

Maak vandaag nog een nieuw begin!

Kies Nu Voor Verbinding & Zelfzorg!

Kennismaken

We beginnen met een korte intake van ongeveer een kwartier (zakelijke opdrachtgevers 30 minuten) om elkaar te leren kennen. Jij deelt kort de aanleiding van je vraag, wat je zoekt. En ik beantwoord alle vragen die je me maar wilt stellen. Klik hiervoor op de agenda óf app of mail!

Papierwerk

Heb je er vertrouwen in? Dan stel ik de coachingsovereenkomst op en je factuur. Die krijg je toegestuurd met een boekingslink om je eigen afspraken te maken en beheren. Een dag vantevoren krijg je een reminder in je mailbox. Handig toch?

Tarief

Wat ben je kwijt voor je traject? Je individuele coachingstraject bij mij kost €1980,-. Hiervoor krijg je 10 wekelijkse sessies van 90 minuten per keer; de
opstartsessie is met 180 minuten het dubbele! Je traject betaal je vooruit óf in 3 termijnen van €660,-.

Duo trajecten beginnen bij €2700,-. Hiervoor krijgen jullie 5 riante sessies van elk 180 minuten waarin alle ruimte is om vertrouwen op te bouwen, gehoord te worden, te leren en te oefenen. Jullie komen om de week. Jullie traject betaal je vooruit óf in 3 termijnen van €900,-.

In Company

Zakelijke opdrachten doe ik door het hele land. Neem hier altijd even contact over op!

Utrecht & Online

Ik geef coachingssessies, relatietherapie en cursussen in mijn leuke coachkamer in Utrecht aan de Goeman Boergesiuslaan! Lekker makkelijk: het ligt heerlijk centraal net over de rand van het centrum. Je kan er op de fiets zo heen, de bushalte is om de hoek. Het is makkelijk bereikbaar en gratis parkeren! Parkeerplaats en / of rolstoeltoegang reserveer ik voor je, laat je me even je kenteken & behoeften horen?

Elders?

Duo trajecten kunnen soms aan huis, in Leidsche Rijn of in Amsterdam. Neem hier altijd even contact over op.

Je eerste afspraak

Eindelijk is het zo ver! Met een mix van enthousiasme en gezonde spanning ga je op pad. Onderweg vraag je je af hoe het zal zijn. Je eerste afspraak duurt wel 3 uur! Is dat niet veel te lang? Je komt aan, geniet van de groene sfeer
van de ontvangstruimte en loopt of lift naar de 1e verdieping. Je hangt je jas op & ploft neer. Waar heb je zin in? Een kopje thee, sinaasappelwater of nespresso? Online omring ik je met dezelfde sfeer en aandacht. Vanuit het comfort van je eigen huis!
Dan beginnen we. Je sessie vliegt voorbij. Zijn die 3 uur nu al om? Je had nog wel 3 uur doorgekund! Vol inzichten en ontspanning kom je thuis. Of was je daar al?

Hoe ik werk

De kern is empathie. Ik luister naar je, tot je verzucht; ja, dát is het. En ik stem af, ieder moment weer. De ene keer ligt het accent op leren en oefenen, de andere keer op verhelderen, een volgende keer op gehoord worden. Kom je samen, dan draag ik jullie allebei. Ik stap ertussen en weef begrip en verbinding tussen jullie. Ondertussen kun je erop vertrouwen dat ik de koers bewaak.

Kennismaken?

scroll naar agenda

Kies Nu Voor Verbinding & Zelfzorg!

Plan hier je telefonische kennismaking