Nieuw: Vrouwencirkel Zwoele Zomeravond Editie!

Zacht, gefilterd avondlicht valt op de open plek in het bos. De warmte van de dag hangt nog onder het bladerdek. Af en toe is er een verkoelende bries, je trekt even je vest wat over je schouders. Het is een zwoele zomeravond. In het midden van de kring staan verse frambozen, noten, chocola, verfrissend limoenwater. In stilte luisteren we naar de moeder die aan het woord is. Ze wordt gezien en gedragen door de vrouwen om haar heen, omhuld door het bos. Aan het einde van de avond loop je naar je fiets, die tegen een boom staat. Tevreden en opgeladen fiets je, nog nagenietend, naar huis. Je ziet alvast uit naar volgende week donderdag. Zal het droog blijven?

Hoe, Wat, Waar?

Voor vrouwen uit Utrecht & omstreken organiseer ik nu de zomereditie van de Vrouwencirkel voor Hoogbegaafde Moeders. We komen bijeen op een mooi plekje in de natuur van Utrecht Noordwest. Deze cirkel is buiten en gaat dus alleen door bij mooi weer & voldoende animo. Het is wekelijks op donderdagavond, per keer €15,-. Je kunt per keer beslissen of je komt, direct opgeven voor alle avonden kan ook. Communicatie over de avonden gaat alleen via de Whatsapp groep. Door te klikken op het Whatsapp icoon stuur je me direct een app, na een checkgesprek voeg ik je toe aan de besloten groep!

PS misschien is dit ook iets voor je?

Vrouwencirkel voor hoogbegaafde moeders; zo staat het er. De cirkel is regenboog-inclusief! Ben je moeder door adoptie, pleegmoeder, dan ben je moeder. Identificeer je je als gender fluïde/gender queer/ non-binair / trans / ? en vraag je je af of een Vrouwencirkel wel bij je past? Neem gerust even contact op! Tot slot; je hoeft geen IQ testrapport in te leveren, als je hier bent omdat je hb’ers in huis hebt en je jezelf erin herkent dan ben je welkom!