Peach and Gray Watercolor Background Instagram Post

Afspraak Maken

Voor Empathie, Coaching,
Mediation Of Training

Maak vandaag nog een nieuw begin!

Kies Nu Voor Verbinding & Zelfzorg!

Hoe ik werk

Wat gaaf dat wij met elkaar gaan werken!  Mijn 1:1 trajecten beginnen bij 10 sessies. Mediation start bij minimaal 1 uur individuele empathie per deelnemer en 1 mediation sessie van 3 uur.

Tarief

Eigen keuze tussen €60,- en €160,- per uur.
Voor mediation sessies en coaching voor koppels geldt een dubbel tarief.

Het flexibele uurtarief is een erkenning voor de inkomensverschillen in onze maatschappij! Bovendien geeft het jou de kans om je waardering uit te spreken voor wat je ontvangt. Je kunt bijdragen aan mij en er zelfs mee bijdragen aan anderen. Ik vervul hiermee mijn behoeften aan afstemming, duurzaamheid, toegankelijkheid en respect. Ik hoop jou er ook iets mee te bieden. Ik stel me voor dat het bijdraagt aan bijvoorbeeld je behoefte aan autonomie, steun, keuze, afstemming, erkenning, waardering en bijdragen?

Kies Nu Voor Verbinding & Zelfzorg!

In deze kalender kun je zelf je ideale datum & tijd prikken. Lekker makkelijk! Als je voorstel ook in mijn agenda past, krijg je gelijk bevestiging per mail.

Overtuigd en gelijk een serie afspraken vastleggen? Klik dan op meerdere dagen & selecteer het tijdvak van je keuze. Je kunt me je verzoek ook mailen of appen.

Let’s connect!

Let op
Afspraken zijn vanwege Covid 19 standaard via beeldbellen. Afspraken op locatie zijn in overleg, gebruik dan a.u.b. niet de kalender i.v.m. mijn reistijd.

Zelf inplannen?

Kalender word geladen……
Powered by Booking Calendar
Beschikbaar
22
Geboekt
22
In behandeling